Активісти «Солідарності» продовжують упорядковувати населені пункти

Чергові толоки партійці організували чи не у кожному районі області. Так, у Шишаках активісти «Солідарності» взяли активну участь у екологічному прибиранні рідного селища. Пластикові пляшки та рештки одноразового посуду, папір, целофанові пакети і навіть скло – від усього цього у Шишаках звільнили зону відпочинку біля річки.

Толоки Полтавщина Шишаки

Різного роду відходи та сміття зібрали та відвезли на міське сміттєзвалище партійці у Лубнах. Таким чином ліквідовували несанкціоновані смітники на околицях міста.

Толоки Полтавщина Лубни

«Не всі жителі Лубен сповідують європейські цінності. Це стосується, на жаль, в першу чергу сміття: на околиці міста створюються несанкціоновані сміттєзвалища. У нашому місті достатньо сміттєвих баків, побутові відходи вивозяться регулярно. Однак не всі дотримуються норм цивілізованого життя і викидають сміття там, де їм заманеться», – розповів керівник громадської приймальні «Солідарності» у Лубнах Олег Кулик.

Толоки Полтавщина Гадяч_1

А от активісти Гадяцької «Солідарності» займалися значно приємнішою справою: цього разу закупили саджанці різноманітних квітів та висадили їх у міському парку.