У Миргороді та Миргородському районі активісти вийшли на весняні толоки

Активісти Миргородської районної організації партії «БПП «Солідарність» взяли участь в проведенні толоки на березі річки Хорол та на узбіччі дороги до Миргорода. Працювали під девізом «Ми всі разом можемо зробити Україну чистішою – сміття вистачить на всіх!»

Толока МиргРай 1

«Узбережжя Хоролу – одне із найбільш популярних місць для відпочинку як мешканців Миргородського району, так і численних гостей нашого краю. Але, як завжди, на спуску до річки люди кидають сміття. Ми усе прибрали, а також навели лад на узбіччях дороги нашого міста-курорту», – розповіла керівниця громадської приймальні Миргородської районної організації БПП Тетяна Гусаренко.

Толока МиргРай 2

Свій вклад у благоустрій територій внесли і представники Миргородської міської організації партії «БПП «Солідарність» – на чолі з головою міського осередку БПП Сергієм Швайкою  активісти «Солідарності» та небайдужі миргородці почистили доріжки та газони у сквері Чорнобильської Слави, насадили нових дерев.

Толока Миргород 2

«Природа – це національне багатство, це наш спадок, який необхідно зберегти й передати наступним поколінням. Пам’ятаймо про це! Чисте довкілля – турбота кожного!», – наголосив Сергій Швайка.