«Солідарність» Полтавщини підтримує навчальні заклади

Представники фракції «Блоку Петра Порошенка» у Диканській районній раді, довідавшись про біду ДНЗ № 4 «Теремок» (невідомий зловмисник під покровом ночі виніс з приміщення синтезатор), вирішили допомогти. Аби дітлахи не залишилися без музичного супроводу під час занять та святкових ранків, депутати від БПП придбали для садочка музичний пристрій. Колектив Диканського ДНЗ № 4 «Теремок» на чолі із завідуючою Вікторією Плескою висловив щиру вдячність за такий чудовий подарунок, а діти вручили гостям ляльки-обереги, виготовлені власноруч, і, звісно, заспівали пісню під акомпанемент нового синтезатора.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Про те, що «Теремок» залишився  без музичного пристрою, дізналися із соціальних мереж. Звісно, навіть мови не було, що діти у садочку залишаться без музичних та хореографічних занять! Отож, порадившись, фракція БПП у районній раді вирішила купити новий синтезатор для садочка, аби його вихованці могли розучувати нові пісні і танці», – зазначив керівник Диканської районної організації партії «БПП «Солідарність», голова Диканської районної ради Станіслав Муха.

Гадяч фарба гімназія_1

А до активістів Гадяцької «Солідарності» звернулися за допомогою у підготовці до весняної толоки батьки учнів гімназії ім. О. Пчілки. Партійці із задоволенням закупили декілька видів фарби та пообіцяли допомогти з пофарбуванням класу. Також фарбу придбали і для дитячого садочка «Первоцвіт».

Гадяч фарба дитсадок_1

«Допомога у підготовці до весняних толок у навчальних закладах міста для нас уже стала традиційною. Представники батьківських комітетів звертаються до нас, бо знають: «Солідарність» допоможе завжди! От і цього разу ми з радістю відгукнулися на прохання та закупили усе необхідне для проведення весняних толок і у гімназії, і у дитячому садочку», – розповіла керівниця громадської приймальні Гадяцької міської організації партії «БПП «Солідарність» Юлія Ленець.