Чергові толоки відбулися на Полтавщині

У Лохвиці депутат районної ради від БПП Олексій Кравченко та очільник місцевого партійного осередку Людмила Погуляй ініціювали толоку в селі Безсали.
image1 (5)
«Разом із активістами та членами партії БПП прибирали сміття  та покосили траву. Дякую всім небайдужим за допомогу у прибиранні», –прокоментував Олексій Кравченко.
image1 (6)
У Гадячі активісти БПП пофарбували дитячий майданчик. Активісти ж Кременчуцької районної організації у селі Піщане по вулиці Колгоспній покосили бур’яни та прибрали сміття.
IMG-60c1f7f638f0036930465e24582a4647-V
 
«Ми гарно провели цей день, а головне – з користю. Намагаємося зробити все для того, щоб наш край став чистішим», – сказав голова Кременчуцької районної організації БПП Андрій Ткаченко.
У Шишаках толока відбулася на території зони  відпочинку біля річки та лісу. Активісти зібрали гілля, пластикове сміття та прибрали узбіччя доріг.
IMG_20180915_095538
Партійці ж Карлівської громади навели лад у місцевому парку та на прилеглих територіях.
 
«Усі трудилися дружно та завзято. Всюди панував гарний настрій, адже людей об’єднувало спільне бажання – зробити територію рідного селища чистою та охайною», – прокоментувала керівник громадської приймалькі Карлівської районної організації Яніна Вовчок.