На Полтавщині розпочалися весняні толоки

Активісти місцевих осередків партії «БПП «Солідарність» розпочали сезон весняних толок. Представники Миргородського районного осередку БПП прибирання влаштували у селі Довгалівка.
???????????????????????????????
???????????????????????????????
«Роботи чимало. Деякі парки та вулиці, тротуари й дворики буквально встелені сміттям – від поодиноких недопалків та папірців до цілих куп непотребу. А бруд у парках і лісах, на берегах річок і озер став настільки звичним, що багато хто взагалі не помічає його, сприймаючи як невід’ємну частину пейзажу. Спільними зусиллями ми провели масштабне прибирання», — повідомила керівник громадської приймальні Миргородської районної організації партії «БПП «Солідарність» Тетяна Гусаренко.
 
Члени Миргородської міської парторганізації в рамках двомісячника чистоти, який ініціювала міська рада, допомогли з прибиранням людям похилого віку.
???????????????????????????????
???????????????????????????????
 
«У Миргороді з 2 квітня по 1 червня – сезон масштабних толок. Ми ж вирішили допомогти тим, хто сам не в змозі прибрати власні подвір’я. Також плануємо долучитися й до озеленення Миргорода», — сказала керівник громадської приймальні Миргородської міської організації партії «БПП «Солідарність» Рима Білецька.
 
У Карлівці партійці прибирали в парку імені Гагаріна.
Карлівка (1) Карлівка (2)
 
«Толоки в цьому парку проводимо регулярно. Утім, сміття завжди вистачає. Тому вкотре звертаємося до земляків бути охайнішими, а по можливості закликаємо підтримувати подібні екологічні акції», — зауважила керівник громадської приймальні Карлівської районної організації партії «БПП «Солідарність» Анна Гора.