У Полтаві за ініціативи партійців відновлюють футбольний майданчик, збудований ще 40 років тому

Футбольний майданчик у мікрорайоні Половки — найулюбленіше місце для усіх тамтешніх спортсменів. Його збудували ще 40 років тому, тож молодь неодноразово зверталася до міської влади із проханнями посприяти з ремонтом. Нині ж тут вже почалася реконструкція. Про це на зустрічі з місцевими мешканцями розповів заступник Полтавського міського голови, представник партії «БПП «Солідарність» Віталій Нікіпелов.

2

«Я теж мешкаю в цьому мікрорайоні, тому про бажання місцевих спортсменів знаю не з чуток. Але без підтримки депутатів міської ради важко б було виправити ситуацію. Я вважаю пріоритетом цієї роботи збереження мережі спортивних майданчиків наших мікрорайонів, їхнього відновлення. Це дуже важливо з точки зору інвестицій у майбутнє покоління. Тут буде спортивний майданчик з баскетбольним кільцем і, звісно, тренажери», — сказав Віталій Нікіпелов.

3

Однак, на зустріч прийшли і тривожно налаштовані жительки мікрорайону. Вони вирішили, що замість того, аби облаштувати поле, на цьому місці почнуть продавати алкоголь або влаштують ще якийсь бізнес. Довести їм протилежне змогли лише показавши план та схему будівництва. Коли ж бабусь нарешті запевнили, що спортивний майданчик нікуди не зникне, то довелося переконувати ще й в тому, що він залишиться безкоштовним.

plan

«Новому спортивному майданчику з огорожею, баскетбольним щитом та тренажерами — бути. Більше того, робота в цьому напрямку мікрорайоном Половки не обмежиться. Здорове місто — це можливість для дітей і молоді активно займатися спортом. Це – турнік у кожному дворі», — додав Віталій Нікіпелов.

top

Завершити реконструкцію спортивного майданчика на Половках планують до весни.